Avoin toiminta

Avoin toiminta

Omavoiman avoin toiminta on matalan kynnyksen toimintaa, jossa mahdollistuu rento yhdessäolo, aktiivinen osallistuminen, tietojen ja taitojen jakaminen ja uuden oppiminen.

Ryhmät

 

Tällä hetkellä ei ole ryhmähakuja!

Teemaillat
 

Teemaillat ovat kaikille avoimia, ammattilaisten tai asiantuntijoiden vetämiä kuuntelu- ja keskustelutilaisuuksia. Teemailtoja järjestetään muutaman kerran toimintakaudessa.

 

2021 Tulossa:

23.11.2021 klo 17-19

Oppimisen haasteet aikuisuudessa, Opinvertas Minna Kymäläinen

Lisätietoja lähempänä

Menneet:

Irti häpeästä – näeNepsy silmien sijaan sydämellä.jpg
ocd_tourette - arjessa.jpg
supervoimani adhd.jpg
Sateenkaaren alla some tapahtumakuva.jpg
 
Tutustumistunnit

 

Tutustumistunnilla Omavoiman työntekijä kertoo kattavasti Omavoiman toiminnasta. Samalla pääset kurkistamaan, minkälaisissa tiloissa Omavoima toimii. Sinun on mahdollista esittää kysymyksiä neurokirjon piirteistä ja esittää toiveita toimintaamme liittyen. Tarvittaessa saat työntekijän ohjausta sinulle sopivaan toimintoon!

Tutustumistunnille voivat tulla kaikki asiasta kiinnostuneet - oli sitten itse neurokirjon piirteinen, vasta pohtimassa asiaa omalta kohdaltaan, työntekijä, ystävä tai läheinen!

Korona-aikana mukaan mahtuu 10 henkilöä tai tilanteen vaatiessa tutustumistunti järjestetään etänä wherebyssä - seuraa tiedotusta ajankohtaista palstalta ja facebook sekä instagram.

 

Syksyn tutustumistuntien aikataulu:

torstai 26.8. klo 14-15 Wherebyssä 

torstai 23.9. klo 14-15

torstai 21.10. klo 14-15

torstai 11.11. klo 14-15

torstai 16.12. klo 14-15

Ilmoittatumislinkki tutustumistuntiin:

https://pokka.kukunori.fi/setlementtitampere/tutustumistunnit2021

Ilmoittauduthan tutustumistuntiin edelliseen iltaan mennessä - saat linkin whereby:hyn tutustumispäivän aamupäivällä.

Paikka: Omavoima, Nalkalankatu 12 G (summeri, 1. kerros, ovi vasemmalla)

Kirjasto

 

Omavoiman kävijöiden hyödynnettävissä on yli 150 kirjaa sisältävä lainaamo, josta löytyy kirjoja liittyen aikuisen ADHD/ADD:n, autismin kirjoon sekä neurokirjon yleisiin liitännäisoireisiin. Lainattavissa on mm. diagnooseihin liittyvää asiantuntijatietoa, elämänkertatekstejä sekä harjoituksia & vinkkejä sisältäviä kirjoja. Lisäksi lainastosta löytyy oman hyvinvoinnin tukemiseen liittyvää aineistoa. 

Lainausohjeet löytyvät kirjastokaapista (Omavoiman eteisaulassa). Lainaan voit ottaa yhden kirjan kerrallaan, laina-aika kuukausi.