Avoin toiminta

Avoin toiminta

1.6. alkaen avointa toimintaa toteutetaan ulkona. Kaikkiin tapahtumiin täytyy ilmoittautua.

Ilmoittautumislinkki: https://forms.gle/MLCmGpnobWLB7M9R6

Omavoiman avoin toiminta on matalan kynnyksen toimintaa, jossa mahdollistuu rento yhdessäolo, aktiivinen osallistuminen, tietojen ja taitojen jakaminen ja uuden oppiminen.

 

 
As-studio

As-studio on yli 18-vuotiaiden Asperger-piirteitä omaavien henkilöiden avoin ja toiminnallinen kohtaamispaikka. A-studio toimii itsenäisesti ja perustuu vertaisuuteen. As-studio kokoontuu kerran kuukaudessa torstaisin.

Sinun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit tulla paikalla mihin aikaan vaan klo 15-17 välisenä aikana ja käväistä tai olla paikalla koko ajan. Voit käydä niillä kerroilla, kun sinulle sopii. Tervetuloa!

Kevät 2020:

13.2. Ystävänpäiväkorttien askartelua ja herkuttelua yhdessä!

26.3  Museo vierailu Vapriikki (tavataan Vapriikin aulassa klo 15.00) - PERUTTU

Osoite: alaverstaanraitti 5.

Kevään loput päivänmäärät ja teemat tarkentuvat myöhemmin.


* As-studio alkaa klo 15 ja päättyy klo 17. Voit tulla vapaasti tuossa aikahaarukassa ja lähteä pois silloin kuin haluat. Jos olemme retkikohteessa, As-studio voi päättyä hieman aiemmin tai myöhemmin kuin yleensä.
* Voit tulla paikalle omana itsenäsi ja osallistua toimintaan oman fiiliksesi mukaisesti – As-studiossa saa myös oleilla vapaasti.
* Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää liittyen As-studioon, laita viestiä (tekstari, sähköposti) tai soita heidi.multanen(at)setlementtitampere.fi, 040-558 7598.

Nalkalankatu 12 G, 1.krs (summeri)               

Lataa esite:

 

 

Muut ryhmät

 
Ruskaretki                                                       

tiistaina 29.9.2020 klo 9:30 - 15:30

               

 

Tulosta juliste (PDF)

Ilmoittautumislinkki:

https://forms.gle/qjkjjTrQmJLP3t2V6

 

Mukaan mahtuu max. 10 henkilöä.  

Ruskaretki-esite
Teemaillat

Teemaillat ovat kaikille avoimia, ammattilaisten tai asiantuntijoiden vetämiä kuuntelu- ja keskustelutilaisuuksia. Teemailtoja järjestetään muutaman kerran toimintakaudessa.

Syksyn 2020 teemaillat:

Itsemyötätunto ja myötätunto

hyvinvoinnin ja jaksamisen tukena

 

la 26.9. klo 13.00-15.00 

Tulosta juliste (PDF)

Ilmoittautumislinkki:

https://forms.gle/7HWyCTSUPcn7GEMMA

 

Kirjasto

 

Omavoiman kävijöiden hyödynnettävissä on yli 150 kirjaa sisältävä lainaamo, josta löytyy kirjoja liittyen aikuisen ADHD/ADD:n, autismin kirjoon sekä neurokirjon yleisiin liitännäisoireisiin. Lainattavissa on mm. diagnooseihin liittyvää asiantuntijatietoa, elämänkertatekstejä sekä harjoituksia & vinkkejä sisältäviä kirjoja. Lisäksi lainastosta löytyy oman hyvinvoinnin tukemiseen liittyvää aineistoa. 

Lainausohjeet löytyvät kirjastokaapista (Omavoiman eteisaulassa). Lainaan voit ottaa yhden kirjan kerrallaan, laina-aika kuukausi.

 
Itsemyötätunto.jpg
 
Tutustumistunnit

 

Tutustumistunnilla Omavoiman työntekijä kertoo kattavasti Omavoiman toiminnasta. Samalla pääset kurkistamaan, minkälaisissa tiloissa Omavoima toimii. Sinun on mahdollista esittää kysymyksiä neurokirjon piirteistä ja esittää toiveita toimintaamme liittyen. Tarvittaessa saat työntekijän ohjausta sinulle sopivaan toimintoon!

Tutustumistunnille voivat tulla kaikki asiasta kiinnostuneet - oli sitten itse neurokirjon piirteinen, vasta pohtimassa asiaa omalta kohdaltaan, työntekijä, ystävä tai läheinen!

 

Syksyn 2020 tutustumistunnit

Ilmoittautumislinkki:

https://forms.gle/xavkjVYw4w8AELoG7

  • to 3.9. klo 13.30-14.30 Tutustumistunti

  • to 1.10. klo 13.30-14.30 Tutustumistunti

  • to 5.11. klo 13.30-14.30 Tutustumistunti

  • to 3.12.   klo 13.30-14.30 Tutustumistunti 

Paikka: Omavoima, Nalkalankatu 12 G (summeri, 1. kerros, ovi vasemmalla)