Omavoiman ryhmä- ja vertaistukitoiminnot perutaan vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

March 13, 2020

 

TIEDOTE: Omavoima toiminta jää osittain tauolle 19.4.2020 asti koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi, yksilötapaamiset pyritään järjestämään mm. etäyhteyksillä

16.3. alkaen kaikki avoin toiminta ja ryhmätoiminta jäävät tauolle ainakin 19.4.2020 asti. Pyrimme tällä toimenpiteellä ennaltaehkäisemään koronaviruksen etenemistä.

Meille on kuitenkin tärkeää, etteivät ihmiset jää poikkeuksellisessa tilanteessa ilman tukea, ja siksi yksilötapaamiset ja toteutetaan suurta varovaisuutta noudattaen. Suosimme myös yksilötapaamisissa etäyhteyttä, joihin pystymme järjestämään tietoturvallisen videoyhteyden tai esimerkiksi mahdollisuuden toteuttaa tapaaminen chatissa. Lisäksi työntekijämme ovat tavoitettavissa normaalisti puhelimitse, sähköpostitse ja whatsappissa.

Yhteistyö verkostojemme kanssa jatkuu etäyhteyksin: pyrimme järjestämään jo sovitut tapaamiset etäyhteydellä, jos se vain on mahdollista.

Niissä tilanteissa, missä etäyhteys ei ole mahdollista, olemme varautuneet turvaamaan tilamme tehostetulla siivouksella sekä ohjeistuksilla hyvään käsihygieniaan. Työntekijämme ovat saaneet selkeät toimintaohjeet ja pyydämmekin, että kaikki tiloissamme vierailevat, pieniäkin flunssaoireita kokevat henkilöt jäävät matalalla kynnyksellä pois sovituista tapaamisista.

Pyrimme kaikin tavoin siihen, että etäyhteyksilläkin toteutuvissa tapaamisissa jokainen tulee kohdatuksi, nähdyksi ja kuulluksi. Kiitos ymmärryksestä sekä yhteistyöstä! Tiedotamme heti, kun voimme palata kohtaamistyöhön normaalisti.

Tavoitat meidät: www.omavoima.info

Lisätietoja: heidi.multanen@setlementtitampere.fi, p. 040-5587598

Please reload

Viimeisimmät

February 20, 2020

February 7, 2020

February 7, 2020

Please reload